Opet u Tulniku: Vatrogasci gasili požar cijelo poslijepodne

Požar u Tulniku
(FOTO: Matej Žnidarec)

22.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3970

Požar u Tulniku na pleterničkom području izbio je ponovno jučer oko 13 sati. Gorjelo je oko 3 hektara suhe trave i šumskog raslinja. Na intervenciju su izašli vatrogasci DVD-a Pleternica i Buk te JVP Požeško-slavonske županije. Kasnije su im se pridružili kolege iz Knežaca i Gradca, a pomagali su im djelatnici Hrvatskih šuma. Požar je lokaliziran u 17:30, a ugašen u 21:35 sati. Tijekom noći djelatnici Hrvatskih šuma povremeno su obilazili opožareno područje, doznajemo iz dnevnog izvješća Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega.

Jučer poslijepodne su i čaglinski vatrogasci imali pune ruke posla. Izbio je požar na otvorenom u mjestu Duboka. Vatra je ugašena u roku 2 sata, a gorjelo je oko 6 hektara suhe trave i niskog raslinja, drvena ograda napuštene obiteljske kuće i dva stupa električne mreže. Spriječeno je širenje vatre na obiteljsku kuću.

Gorjelo je i na kutjevačkom području, u selu Ovčare. Ovoga puta radi se o divljem deponiju površine 0,5 hektara. Vatrogasci DVD-a Vetovo ugasili su vatru u roku sat i pol vremena.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI