Opet u Tulniku: Vatrogasci gasili požar cijelo poslijepodne

Požar u Tulniku
(FOTO: Matej Žnidarec)

22.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3958

Požar u Tulniku na pleterničkom području izbio je ponovno jučer oko 13 sati. Gorjelo je oko 3 hektara suhe trave i šumskog raslinja. Na intervenciju su izašli vatrogasci DVD-a Pleternica i Buk te JVP Požeško-slavonske županije. Kasnije su im se pridružili kolege iz Knežaca i Gradca, a pomagali su im djelatnici Hrvatskih šuma. Požar je lokaliziran u 17:30, a ugašen u 21:35 sati. Tijekom noći djelatnici Hrvatskih šuma povremeno su obilazili opožareno područje, doznajemo iz dnevnog izvješća Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega.

Jučer poslijepodne su i čaglinski vatrogasci imali pune ruke posla. Izbio je požar na otvorenom u mjestu Duboka. Vatra je ugašena u roku 2 sata, a gorjelo je oko 6 hektara suhe trave i niskog raslinja, drvena ograda napuštene obiteljske kuće i dva stupa električne mreže. Spriječeno je širenje vatre na obiteljsku kuću.

Gorjelo je i na kutjevačkom području, u selu Ovčare. Ovoga puta radi se o divljem deponiju površine 0,5 hektara. Vatrogasci DVD-a Vetovo ugasili su vatru u roku sat i pol vremena.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI