Pakrac: Motociklist teško ozlijeđen u sudaru na Krndiji

Policija
(FOTO: ilustracija)

21.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6665

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je tijekom jučerašnjeg dana dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene.

44-godišnji vozač motocikla marke Yamaha udario je u osobni automobil VW golf kojim se nepropisno vožnjom unazad uključivao u promet 39-godišnjak. Nesreća se dogodila jučer ujutro u Orljavskoj ulici u Požegi. Vozač motocikla lakše je ozlijeđen, a protiv vozača automobila slijedi obavezni prekršajni nalog.

U drugoj prometnoj nesreći, koja se predvečer dogodila u ulici Krndija u Pakracu, 26-godišnja vozačica opela "Corsa" započela je skretati vozilom ulijevo na travnatu površinu, a da se nije prethodno uvjerila može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. 53-godišnji vozač motocikla marke Kymco je udario u njezin automobil. Vozač motocikla teško je ozlijeđen, a 57-godišnji putnik na motociklu lakše. Protiv 26-godišnje počiniteljice ove prometne nesreće slijedi kaznena prijava, stoji u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI