Leon Abramović pobjednik turnira

Leon Abramović
(FOTO: Zdenko Hickl)

17.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 8134

Na Otvorenom prvenstvu Požege u tenisu za juniore pobijedio je 16-godišnji požeški tenisač Leon Abramović, dok je među juniorkama očekivano najbolja bila Novljanka Ivana Andrić. Sudjelovalo je ukupno 16 tenisača i osam tenisačica do 16 godina starosti iz cijele Slavonije i šire. Ovdje su rezultati svih odigranih mečeva:

Juniori pojedinačno

Član Teniskog kluba Požega i 13. u svojoj kategoriji u Hrvatskoj, Leon Abramović je pobjednik pojedinačne konkurencije. U polufinalu se sastao sa svojim klupskim kolegom i partnerom u igri parova Teom Pandžićem i pobijedio ga rezultatom 6:4, 6:1. U finalu  je odigrao odličan meč pobijedivši Filipa Svalinu rezultatom 6:1, 6:2.

Juniorke pojedinačno
Prva nositeljica turnira Ivana Andrić iz Novske je očekivano uzela prvo mjesto u konkurenciji juniorki gdje ju je u finalu dobrano namučila požeška mlada tenisačica Ana Tomić. Finalni meč se igrao u tri seta. Andrić prvi set izgubila rezultatom 5:7, da bi ipak okrenula i dobila druga dva rezultatom 6:3 i 7:5.

Igra parova
Par Abramović/Pandžić je pobijedio u finalu igre parova par Svalina/Korov rezultatom 6:3, 7:5 i tako zaokružio odličan dan požeških tenisača.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI