Domaćini slavili na memorijalnom turniru u Gradcu

Predstavnici klubova s organizatorom i gradonačelnikom Lucićem
(FOTO: Domagoj Katić)

20.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4334

Nogometni klub Slaven iz Gradca organizirao je 12. Memorijani turnir za tragično preminulu braću Tomislava i Ivicu Blašković. Da nisu zaboravljeni pokazalo je i 300-tinjak posjetitelja iz Gradca i okolnih mjesta s pleterničkog područja.

Gračani su uz svoju domaću ekipu ugostili i ekipe NK Sulkovci, Caffe bar San Diego te Hrvatsku svećeničku nogometnu reprezentaciju. Domaćini su u finalu dočekali ekipu NK Sulkovci te rezultatom 2:1 odnijeli prvo mjesto. Treća je bila Hrvatska svećenićka reprezentacija koja je izvođenjem kaznenih udaraca bila bolja od CB San Diego. Najbolji strijelac turnira je Robert Nović iz CB San Diego s 5 postignutih pogodaka.

- Zadovoljni smo što su naši mještani došli podržati ovaj turnir, bilo je stvarno puno ljudi iz cijele okolice. Čast nam je što smo ugostili ove ekipe i nadamo se da ćemo ih ugostiti i iduće godine. Zahvalni smo i sponzorima i volonterima koji su pomogli realizaciju ovog turnira - kaže nam Mijo Jozić, tajnik NK Slaven.


Kako ne bi bilo praznog hoda organizator je u poluvremenima i pauzama između utakmica publici dao mogućnost da se okušaju u izvođenju jedanaesteraca. Zanimljivo je da je pobjednik izvođenja jedanaesteraca od 20-ak prijavljenih, vratar ekipe CB San Diego, Matej Blašković. Najviše obrana kaznenih udaraca imao je golman domaće ekipe Dejan Adžidović - Džida.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI