Dan branitelja u znaku sporta i sjećanja na dr. Šretera

17.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3933

Članovi Udruge „Hrvatski časnički zbor“ Pakrac – Lipik organizatori su dvodnevnog obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Pakraca i Lipika koji će biti održan ovog vikenda.

Službeni dio programa započinje u subotu 18. kolovoza u župnoj crkvu Uznesenja BDM u Pakracu gdje će od 19 sati biti služena sveta misa, a od 20 sati će u gradskoj vijećnici kompleksa Janković biti održana tribina na temu doktora Ivana Šretera.

U nedjelju će se u 5 sati i 5 minuta oglasiti crkvena zvona i sirene u znak sjećanja na 19. kolovoza 1991. godine kada je otpočeo minobacački napad na Pakrac, a program obilježavanja seli se u Lipik.


U prostoru parka u Lipiku planirano je da u 11 sati bude svečano otvaranje sportskih natjecanja, a pola sata kasnije će delegacije položiti vijence na spomen obilježja na pakračkom i lipičkom groblju.


Organizator je predvidio da se u prostoru parka branitelji natječu u malom nogometu, visećoj kuglani, streličarstvu, boćanju, beli i elektronskom pikadu, a objava rezultata i dodjela priznanja najavljena je u 16 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI