Sletjeli s ceste: U prevrtanju Citroena poginuo vozač (30)

Prometna nesreća u Cigleniku
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

15.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 19686

Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom dogodila se večeras (srijeda) oko 19 sati u mjestu Ciglenik na kutjevačkom području, izvijestili su iz PU požeško-slavonske.



Očevid je u tijeku. Zasad je sigurno samo da je u slijetanju osobnog automobila marke Citroen Xantia požeških registracijskih oznaka kod mjesnog groblja poginuo 30-godišnjak.


Neslužbeno, na mjestu događaja saznajemo da su s njim u automobilu bile još dvije muške osobe. Prilikom slijetanja s ceste došlo je do prevrtanja vozila, dvojica su lakše ozlijeđena dok je nesretni 30-godišnjak iz Zarilca na mjestu poginuo.




Prema riječima Franje Kopunića, zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, još se ne može sa sigurnošću reći je li smrtno stradali 30-godišnjak upravljao ili je bio putnik u vozilu.







Foto: Dušan Mirković/PIXSELL

Dodano 16. kolovoza

Nakon provedenog očevida, Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske izvijestila je kako je 30-godišnji vozač Xantije uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio s ceste. Automobil se po slijetanju u polje vratio na cestu te nazad na polje. Pritom se prevrnuo više puta. U njemu su, osim vozača, bili putnici stari 31 i 36 godina. Vozač je u nesreći teško ozlijeđen te je na mjestu preminuo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI