Najbolji ljetni praznici: Putovao po svijetu i pomagao strancima

Daniel predaje engleski jezik u školi u Tajlandu
(FOTO: Huffington Post)

12.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2570

22-godišnji američki student Daniel, koji nije htio otkriti svoje prezime, ima pravo besplatno putovati zrakoplovima po cijelom svijetu kao član obitelji djelatnika jedne velike zrakoplovne kompanije. Mogao se zabavljati tijekom ljetnih praznika, odmarati, putovati po svijetu s društvom, no odlučio je nešto potpuno drukčije.

Odlučio je provesti ljetne praznike putujući po cijelom svijetu i pomagati neznancima - bez ikakve naknade. Svoj je prijedlog objavio na internetskom servisu Reddit.com i u rekordnom roku je dobio 300-tinjak prijedloga i poziva.

Bilo je svega. Netko je zatražio da skuplja vjetar za njegove prijatelje, a jedna djevojka je tražila da dođe u Chicago i umjesto nje zagrli njezina oca. Uspio je izabrati želje koje uistinu može i želi ispuniti na skoro svim kontinentima. Od prenošenja namještaja pri selidbi, preko pranja automobila do predavanja u osnovnoj školi. Za uzvrat, ljudi su ga svagdje udomili pa je imao besplatan smještaj.


- Shvaćam da je besplatno putovanje privilegija koju si malo tko može priuštiti. Zato sam dobro razmislio da tu pogodnost iskoristim što bolje i da budem što korisniji. Bilo je jako zabavno. Drago mi je što sam putovao po skoro cijelom svijetu, a usput sam mnogima učinio uslugu i pomogao im. Želim to još svakako ponoviti - rekao je Daniel za Huffington Post.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI