Slavonija pobijedila Cerničane, Poleti nije potpuno zadovoljan

09.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4242

Športski nogometni klub "Slavonija" Požega nastavlja pripreme za sezonu u kojoj će debitirati u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi - istok. U sklopu priprema Požežani su jučer svladali Mladost iz Cernika rezultatom 2:1. Usprkos pobjedi, trener Krešo Poleti nije u potpunosti zadovoljan igrom njegove momčadi.

- Momci uistinu daju sve od sebe, ali 3. liga je jaka i moramo biti još bolji. Zadovoljan sam pobjedom protiv Mladosti, ali ne mogu biti zadovoljan i činjenicom da smo promašili tri-četiri stopostotne prilike - komentirao je Poleti.

Trener Slavonije dodaje kako za njegovu momčad nema stajanja ni odmora jer bliži se početak sezone. Već sutra gostuju u Slatini, a u subotu im u goste dolazi Libertas iz Novske.


- Raspored na početku prvenstva nam ne ide na ruku. Prvo gostujemo kod prvaka lige BSK u Bijelom Brdu, zatim nam dolazi pleternička Slavija, a onda gostujemo kod Graničara u Županji. To su sve jake i respektabilne momčadi, no mi se nećemo lako dati - tvrdi trener Poleti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI