Abramović i Pandžić ušli u drugo kolo

Lea Mjertan
(FOTO: Bojan Miščević)

16.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4271

U prvom kolu Otvorenog prvenstva Požege za juniore i juniorke, Leon Abramović i Teo Pandžić, obojica igrači Teniskog kluba Požega, ostvarili su lake pobjede. Leon je u dva seta rezultatom 6:0, 6:0 pobijedio Filipa Matića, također člana TK Požega, dok je Teo istim rezultatom dobio Đakovčanina Kristijana Nikolića.
Tenisači upravo završavaju prvi krug natjecanja. Danas i sutra se očekuje  napeta borba na teniskim terenima TK Požega, a glavni favorit i prvi nositelj je naš Leon Abramović.

Juniorke
Članica TK Požega Martina Pilaš je neočekivano izgubila meč prvog kola od Valpovčanke Lucije Cvenić rezultatom 6:1, 6:1. U tijeku je meč između prve nositeljice Ivane Andrić iz Novske i Požežanke Lee Mjertan. Ivana je rezultatom 6:3 dobila prvi set. Djevojke također igraju danas i sutra, a sve rezultate i pobjednike turnira čitajte sutra na 034portalu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI