Nogometni turniri u Pleternici i Dervišagi

03.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 5492

Ovogodišnji 27. po redu pleternički memorijalni turnir "Stjepan Zdenko Šivo" će uz domaćina Slaviju ugostiti i Lipik, požešku Slavoniju te pakrački Hajduk.

Prva utakmica između Slavonije i Hajduka igrat će se u subotu u 16,30, dok će Lipik i Slavija odmjeriti snage u 18,30 sati. Utakmice za 1. i 3. mjesto igraju se u nedjelju u isto vrijeme, ulaz je 20 kuna.

- Posebno me veseli što nakon dugo vremena na turniru sudjeluju županijski klubovi, ovo je Slaviji prva pripremna utakmica nakon uvodnog dijela, pa ćemo saznati kako momčad stoji uoči početka sezone - rekao nam je Petar Čuljak, tajnik Slavije.


Turnir u Dervišagi

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, na igralištu u Dervišagi tradicionalno će se održati malonogometni turnir za poginule branitelje s tog područja. Početak turnira je u 18 sati, a očekuje se 15-ak ekipa iz Požeštine od kojih će najbolje biti nagrađene.


Kotizacija po ekipi iznosi 200 kuna, a uz sami turnir organizator je priredio i bogat popratni program. Zainteresirani za igranje na turniru mogu se prijaviti na broj 099 511 2044.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI