KK Pleternica uzeo medalje u obje kategorije

Dario Dorušak
(FOTO: KK Pleternica)

30.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4941

Sezona za vozače dvoprega uspješno je završena posljednjim kolom Croatia Cup-a voženim u Garčinu kod Slavonskog Broda, kao dio Pannonica Driving Challenge manifestacije u organizaciji Zaprežnog kluba Slavonac iz Slavonskog Broda i Konjičkog kluba Ramarin iz Garčina.

Jedini predstavnici naše županije, vozači Konjičkog kluba Pleternica ostvarili su odlične rezultate. U ukupnom poretku Dario Dorušak osvojio je brončanu medalju, dok je Tihomir Salarić zauzeo 4. mjesto.

Ovogodišnji Croatia cup vozio se kroz 5 kola, a pobjednik je Josip Zirn, vozač KK Ergela Đakovo. Drugo mjesto zauzeo je Josip Anđan, član KK Slavonac Čepin.


Juniorski vozači također su sudjelovali u kupu, a upravo Tea Salarić iz KK Pleternica je zauzela ukupno 1. mjesto u Croatia cup-u, dok je naš drugi predstavnik Matko Adrić, kojemu je ovo prva sezona, bio drugi.



Tea Salarić

- Zadovoljni smo ostvarenim plasmanima s obzirom na to da su naši vozači imali problema sa ozljedama ključnih grla. Posebno sam sretan zbog naše Tee Salarić koja je pokazala da i djevojke mogu biti itekako jaka konkurencija. Nama u klubu slijedi pregled sezone, a nakon toga ćemo krenuti s pripremama organizacije turnira u Pleternici sljedeće godine - izjavio je Domagoj Katić, tajnik KK Pleternica.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI