Tri prometne nesreće, četiri ozlijeđene osobe

Prometna nesreća na križanju ulica P. Radića, Orljavske, Zrinske i Frankopanske
(FOTO: Mario Nakić)

28.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7746

Dvije prometne nesreće dogodile su se na istom raskrižju u razmaku od samo 6 sati. Na križanju ulica Pavla Radića, Zrinske, Orljavske i Frankopanske sinoć oko 2 sata iza ponoći došlo je do sudara između dvaju osobnih automobila. 22-godišnja vozačica Dacije požeških registracijskih oznaka kretala se iz smjera Radićeve te je oduzela prednost 25-godišnjem vozaču Renaulta, također požeških registracija. Tom je prilikom došlo do sudara u kojem su tri osobe lakše ozlijeđene.


Sinoćnja prometna nesreća (foto: čitatelj)

Jutros oko 8,30 sati na istom je mjestu došlo do još jednog sudara, ovoga puta nije bilo ozlijeđenih. 40-godišnji vozač Renaulta virovitičkih registracijskih oznaka oduzeo je prednost 34-godišnjem vozaču Renaulta požeških registracija. U sudaru je počinjena materijalna šteta.


Pakrac: Očešala pješakinju retrovizorom na pješačkom prijelazu


Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer oko 12,30 sati na Trgu 76. bataljuna u Pakracu. 30-godišnja vozačica Volva talijanskih registracijskih oznaka retrovizorom je očešala 20-godišnju pješakinju na pješačkom prijelazu. Tom je prilikom pješakinja lakše ozlijeđena, a protiv vozačice Volva slijedi obavezni prekršajni nalog, doznajemo u požeškom OKC-u.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI