Požega: Kriminal porastao za 35 posto!

Ivana Radić i Krunoslav Kokić
(FOTO: Mario Nakić)

15.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3387

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je u ožujku 77 kaznenih djela, što je 35 posto više nego u veljači i 24 posto više nego u ožujku prošle godine, izvijestila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske na današnjoj konferenciji za medije.

U Požegi se povećava, u Pleternici i Pakracu smanjuje

Povećanje stope kriminala zabilježeno je samo na području Policijske postaje Požega, dok je na pleterničkom i pakračkom području zabilježeno smanjenje broja počinjenih kaznenih djela.


Šteta iznosi 541 tisuću kuna


Sedam počinitelja djela iz ožujka i dalje su ostali nepoznati policiji pa je tako naknadna otkrivenost 69 posto, a razriješenost 91 posto. Najviše djela je zabilježeno u liniji općeg kriminaliteta, a slijede kriminalitet droga i gospodarski kriminalitet. Ukupna materijalna šteta nastala počinjenim kaznenim djelima u ožujku iznosi 541,3 tisuće kuna.

Troje maloljetnika

U ožujku su zbog osnovane sumnje da su počinile kaznena djela privedene 62 osobe, među kojima je troje maloljetnika, sedam mlađih punoljetnika, 50 osoba starijih od 21 godine i dvije pravne osobe.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI