Pripreme u Hajduku: Petrinec najavljuje borbu za prvo mjesto

Pripreme u Hajduku
(FOTO: Mario Barać)

19.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5612

Nogometaši Hajduka iz Pakraca žestoko se pripremaju za novu sezonu u 1. ŽNL od koje u klubu očekuju puno. NK Hajduk u prvenstvo ulazi kao jedan od favorita, a trener Đuro Petrinec najavljuje borbu za prvo mjesto i naslov prvaka.

- Sezona će biti duga i naporna. Zato se moramo izuzetno dobro pripremiti kako bismo ostvarili cilj i osvojili prvo mjesto. Tijekom žestokog bazičnom dijela priprema, koje ćemo odraditi uglavnom u Pakracu i djelomično na Omanovcu, igrači će imati aktivnosti šest dana u tjednu, naravno uz odigravanje prijateljskih pripremnih utakmica, najavljuje Petrinec.

Prozivci i prvom treningu je prisustvovao 21 igrač, a izostali su Ivan Pleša, još uvijek ozlijeđeni Dino Prohaska, te oporavljenik Darko Kovačić. Klub je napustio njegov brat Dejan koji je preselio u Lipik, a pojačanje Hajduka bi trebao biti čvrsti mladi obrambeni igrač Siniša Poleto.


Pripremama su priključeni i talentirani juniori: Ljuban Garača, Kristijan Karačić, Mihael Ajman i Borna Ivančić, a puno se očekuje od mladih Filipa Matijaševića i Ivana Kaurina koji već imaju seniorskog iskustva. Pakračani će prvu provjeru imati 25. srpnja kada u Pakracu gostuje "Lokomotiva" iz Kutine, a 28. srpnja će u Pakracu igrati protiv "Mladosti" iz Petrinje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI