Pripreme u Hajduku: Petrinec najavljuje borbu za prvo mjesto

Pripreme u Hajduku
(FOTO: Mario Barać)

19.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5634

Nogometaši Hajduka iz Pakraca žestoko se pripremaju za novu sezonu u 1. ŽNL od koje u klubu očekuju puno. NK Hajduk u prvenstvo ulazi kao jedan od favorita, a trener Đuro Petrinec najavljuje borbu za prvo mjesto i naslov prvaka.

- Sezona će biti duga i naporna. Zato se moramo izuzetno dobro pripremiti kako bismo ostvarili cilj i osvojili prvo mjesto. Tijekom žestokog bazičnom dijela priprema, koje ćemo odraditi uglavnom u Pakracu i djelomično na Omanovcu, igrači će imati aktivnosti šest dana u tjednu, naravno uz odigravanje prijateljskih pripremnih utakmica, najavljuje Petrinec.

Prozivci i prvom treningu je prisustvovao 21 igrač, a izostali su Ivan Pleša, još uvijek ozlijeđeni Dino Prohaska, te oporavljenik Darko Kovačić. Klub je napustio njegov brat Dejan koji je preselio u Lipik, a pojačanje Hajduka bi trebao biti čvrsti mladi obrambeni igrač Siniša Poleto.


Pripremama su priključeni i talentirani juniori: Ljuban Garača, Kristijan Karačić, Mihael Ajman i Borna Ivančić, a puno se očekuje od mladih Filipa Matijaševića i Ivana Kaurina koji već imaju seniorskog iskustva. Pakračani će prvu provjeru imati 25. srpnja kada u Pakracu gostuje "Lokomotiva" iz Kutine, a 28. srpnja će u Pakracu igrati protiv "Mladosti" iz Petrinje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI