Leon Abramović i Petar Bošnjak osvojili zlatne medalje

Leon Abramović
(FOTO: Zdenko Hickl)

19.07.2012. | Jurica Bešlić
Pregleda: 6396

Ovih dana održava se prva od sedam smjena državne završnice Sportskih igara mladih. Od ponedjeljka do srijede održana su natjecanja u individualnim sportovima: badmintonu, šahu, stolnom tenisu i tenisu.

Požeško–slavonska županija imala je predstavnike u svim sportovima, a osvojene su i tri medalje. Najuspješniji su bili Požežani Leon Abramović, koji je u najstarijoj kategoriji 1994. godište i mlađi osvojio prvo mjesto u tenisu, i Petar Bošnjak koji je osvojio prvo mjesto u šahu, u kategoriji 1994. godište i mlađi.

Treću medalju za našu županiju osvojila je Iva Soldo iz Vetova koja je bila druga u badmintonu, također u kategoriji 1994. godište i mlađi. Ostali naši predstavnici nisu uspjeli ući u borbu za medalje i završili su svoj nastup u skupini.


Prva smjena u Požegu se vraća u petak u dopodnevnim satima, a u nedjelju poslijepodne put Splita već kreće druga smjena u kojoj se nalazi 34 sportaša i 5 voditelja. Sljedećeg tjedna u Splitu će se natjecat malonogometaši „Restorana Sara“ (Požega), odbojkaši ekipe „Sokoli“ (Požega) i rukometašice ŽRK „Požega“. Sve tri ekipe nastupaju u kategoriji 1994. godište i mlađi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI