Iskopani bunari za polijevanje travnjaka

Bunar na Rekreacijskom centru
(FOTO: Požeški sportski savez)

18.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6482

Uslijed velike suše nogometna igrališta propadaju pa se pojavila potreba za kopanjem bunara iz kojih će se crpjeti voda za polijevanje. Izvršni odbor Požeškog sportskog saveza donio je odluku da se iskopa bunar na Sportsko-rekreacijskom centru za polijevanje igrališta Nogometnog kluba Požega. Danas su ondje iskopana dva bunara, a djelatnici Tekije su ispumpavanjem utvrdili kako u njima ima dovoljno vode.

- Kopanje bunara i polijevanje igrališta vodom već se pokazalo učinkovito u Vidovcima, gdje je igralište sada u fenomenalnom stanju. Budući da NK Požega ove godine slavi 50. rođendan i tom prigodom ugošćuje splitski Hajduk potrebno je pripremiti kvalitetan travnjak - rekao je Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza dodavši kako je kopanje bunara samo prvi korak te se nada kako će u što kraćem roku osposobiti sustav za polijevanje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI