Antunovac: Biciklist udario pješakinju, pao i teško se ozlijedio

Bicikl - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

17.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4379

Troje ljudi je ozlijeđeno u sudaru dvaju automobila jučer poslijepodne u Buku kod Pleternice. 22-godišnji vozač osobnog automobila opel Corsa požeških registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine pri izlasku iz zavoja prešao je na suprotnu stranu kolnika i udario u prednji dio osobnog automobila opel Corsa, također požeških registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji vozač dok se s njim u vozilu nalazila 28-godišnja putnica. Svi su sudionici zadobili lake tjelesne ozljede, a protiv 22-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Predvečer je u Ulici hrvatskih branitelja u Antunovcu kod Lipika 19-godišnji biciklist prilikom nepropisnog obilaženja udario 15-godišnju pješakinju nakon čega su oboje pali na cestu. Biciklist je zadobio teške tjelesne ozljede i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog, javlja Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI