Kreativna radionica okuplja sve više djece

Kreativna radionica u Obiteljskom centru
(FOTO: Domagoj Katić)

11.07.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 5573

Poticaj na kreativnost i druženje te socijalizacija djece cilj su ovogodišnje kreativne radionice za djecu koja se održava tijekom ovog tjedna u Obiteljskom centru Požeško-slavonske županije.

- Radionica traje do kraja tjedna i održava se od 9:30 do 10:30 sati okuplja djecu svih dobnih skupina, tako da su i aktivnosti prilagođene uzrastu, kaže Sonja Paprić, voditeljica radionice.




- Odaziv je svake godine sve veći pa tako i ovu 4. godinu održavanja bilježimo porast broja djece. Radionica je besplatna, nije obveza dolaziti svaki dan i nije se potrebno unaprijed prijaviti, a mogu sudjelovati i roditelji, dodaje Paprić i najavljuje novu radionicu u kolovozu.


U razgovoru s djecom doznajemo kako im je radionica zabavna i poučna.



- Ovdje sam prvi put, a došla sam s dvije prijateljice. Lijepo se zabavljamo i družimo, našla sam dosta novih prijatelja, kaže nam 10-godišnja Patricija i dodaje kako se najviše voli raditi glinamolom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI