Karamarko najavljuje HDZ-ov plan za spas gospodarstva

Tomislav Karamarko kod požeških HDZ-ovaca
(FOTO: Mario Nakić)

03.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4734

"Mi smo se dosad trudili biti konstruktivna oporba, ali ova je vlast takova, zaslužuje da se dnevno kritizira. Vlada se pokazala bešćutnom i nesposobnom za rješavanje problema. U gospodarstvu ne postoji nijedan pozitivan trend i HDZ će uskoro izaći sa svojim planom za gospodarski oporavak zemlje - rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice koji je danas došao posjetiti svoje stranačke kolege u Požegi.

- Ovo je običan posjet bez posebnog povoda. To je moja stranka, to su moji ljudi - komentirao je svoj posjet Požegi.

Karamarko se osvrnuo na aktualne teme u Hrvatskom saboru istaknuvši kako je odustajanje od izgradnje Pelješkog mosta gospodarski i sigurnosni problem Republike Hrvatske.


- Ići ćemo s rezolucijom i tražit ćemo u Saboru da se Vlada obveže na izgradnju mosta jer nedopustivo je da stanovnici južnog dijela Hrvatske kada putuju svojom zemljom moraju nositi putovnicu.


Prvi čovjek HDZ-a komentirao je i prijedlog vladajućih za novi Zakon o HRT-u.

- Ovaj prijedlog, ako se usvoji, značit će korak godinama unatrag i udar na demokraciju. Javna televizija će se pretvoriti u servis vladajućih, a koji će plaćati građani koji plaćaju pristojbu. Vladajući su dobili čitav niz primjedbi iz Europske unije, što su potpuno ignorirali - ustvrdio je Karamarko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI