Čuljak: Nas će veseliti ako postignemo gol

Pero Čuljak
(FOTO: Bojan Miščević)

25.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11386

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb na prošlogodišnjoj je pripremnoj utakmici u Pleternici izjavio kako će svake godine kada budu prvaci dovoditi svoj klub na pripreme u Pleternicu.

Mamić će svoje obećanje ispuniti. Sutra će na stadionu u Pleternici zagrebački Dinamo igrati pripremnu utakmicu pred kvalifikacije za Ligu prvaka protiv pleterničkog Nogometnog kluba Slavija. Podsjetimo, lani su favorizirani gosti pobijedili s 5:0.

- Naši dečki su ove godine spremniji budući da cijelo vrijeme traje program treninga, a sudjelovali su i na malonogometnom turniru. Zato vjerujem da će pokazati bolju igru nego lani, a nas će veseliti ako uspijemo postići barem gol - rekao je Petar Čuljak, tajnik Slavije.


Utakmica je najavljena za sutra (utorak) u 18 sati. Lani je bilo između 3 i 4 tisuće ljudi u gledalištu, a Čuljak se nada da će i ove godine doći barem toliko ljubitelja nogometa.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI