Čuljak: Nas će veseliti ako postignemo gol

Pero Čuljak
(FOTO: Bojan Miščević)

25.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11384

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb na prošlogodišnjoj je pripremnoj utakmici u Pleternici izjavio kako će svake godine kada budu prvaci dovoditi svoj klub na pripreme u Pleternicu.

Mamić će svoje obećanje ispuniti. Sutra će na stadionu u Pleternici zagrebački Dinamo igrati pripremnu utakmicu pred kvalifikacije za Ligu prvaka protiv pleterničkog Nogometnog kluba Slavija. Podsjetimo, lani su favorizirani gosti pobijedili s 5:0.

- Naši dečki su ove godine spremniji budući da cijelo vrijeme traje program treninga, a sudjelovali su i na malonogometnom turniru. Zato vjerujem da će pokazati bolju igru nego lani, a nas će veseliti ako uspijemo postići barem gol - rekao je Petar Čuljak, tajnik Slavije.


Utakmica je najavljena za sutra (utorak) u 18 sati. Lani je bilo između 3 i 4 tisuće ljudi u gledalištu, a Čuljak se nada da će i ove godine doći barem toliko ljubitelja nogometa.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI