Napao ih verbalno i tjelesno pa pobjegao

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

24.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4476

Do narušavanja javnog reda i mira u mjestu Bankovci kod Požege došlo je jučer predvečer, kada je 34-godišnjak iz Eminovaca došao pred obiteljsku kuću i napao ukućane prvo verbalno, a zatim i tjelesno. Potom se udaljio. Policija još za njim traga, doznajemo u požeškom OKC-u.

Dva maloljetnika (16 i 17 godina) verbalno i tjelesno sukobila su se u ulici Kamenita vrata u središtu Požege sinoć oko 3 sata iza ponoći. Bili su pod utjecajem alkohola, a policija je pozvala njihove roditelje koji su ih preuzeli.

Sat vremena kasnije 17-godišnjak je zaradio optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira jer je razbio staklenu bocu u Ulici sv. Florijana u požeškoj pješačkoj zoni. Nije kod sebe imao osobne dokumente i bio je pod utjecajem alkohola (2,69 promila). Zadržan je u policiji do otrežnjenja, a o slučaju su obaviješteni njegovi roditelji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI