HDZ predlaže Kelemena za novog ravnatelja

Krunoslav Kelemen, vjerojatno novi ravnatelj OŽB Pakrac
(FOTO: Mario Barać)

23.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 6322

Članovi Gradskog odbora HDZ-a Pakrac jednoglasno su prihvatili prijedlog Predsjedništva da u kandidacijskom postupku za imenovanje ravnatelja pakračke bolnice koji će biti pokrenut uskoro podrže Krunoslava Kelemena, pravnika i dugogodišnjeg prvog čovjeka pakračke gradske uprave.

Po raspisanom natječaju ravnatelja imenuje peteročlano Upravno vijeće bolnice, od kojih tri člana, odnosno većinu, imenuje Skupština županije. Obzirom da je HDZ-ova županijska većina imenovala tri člana iz svojih redova, za očekivati je da će za novog ravnatelja imenovati kandidata kojeg favorizira HDZ, u ovom slučaju Krunoslava Kelemena.

Podsjetimo, dosadašnji ravnatelj pakračke bolnice Ivan Marijanović podnio je ostavku na tu funkciju nakon što je njegovu smjenu zatražio ministar zdravlja RH Rajko Ostojić.


Novim preslagivanjima doći će i do izmjena u sastavu Upravnog vijeća Bolnice budući da je Nenad Peić, donedavni član, imenovan za v.d. ravnatelja pa je morao podnijeti ostavku na mjesto člana Upravnog vijeća. U Upravnom vijeću je bio i Kelemen, i to na dužnosti predsjednika, pa će vjerojatno će do kraja mjeseca također podnijeti ostavku.


Pakrački HDZ-ovci su odlučili da upražnjena mjesta u Upravnom vijeću popune Štrefica Svjetličić umjesto Peića i gradonačelnik Davor Huška umjesto Kelemena.

Sve ove promjene treba potvrditi Skupština Požeško-slavonske županije na sjednici zakazanoj za 2. srpnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI