Nova cesta: Mještani više neće biti odsječeni

Županijski čelnici u novoj dvorani u Čaglinu
(FOTO: PSŽ)

12.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12843

Sportska dvorana u Čaglinu bit će gotova do kraja godine, najavio je požeško-slavonski župan Marijan Aladrović, koji je danas, skupa sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Željkom Jakopovićem, obišao dva kapitalna gradilišta u čaglinskoj općini.

- Vrijednost radova na novoj dvorani je 6,5 milijuna kuna. Zgrada će imati 1.200 četvornih metara. Ministarstvo regionalnog razvoja financira 65 posto preko EIB II programa, a ostatak je osigurala Općina Čaglin, rekao je dožupan Troha.

Župan Aladrović je napomenuo kako je na isti način riješen problem u pet općina i gradova na području Požeško-slavonske županije, odnosno svagdje gdje su jedinice lokalne samouprave izrazile potrebu za novom dvoranom.


Nakon toga, županijski su čelnici obišli gradilište na županijskoj cesti koja se gradi između Čaglina i Kneževca, a ide uz akumulaciju Londža.


- Ova je cesta od iznimnog značaja za stanovnike mjesta uz Londžu, koji su prošle godine triput ostali odsječeni zbog poplava. Cesta je duga 3,5 kilometara, a vrijednost radova je šest milijuna kuna. Bit će gotova do polovice svibnja, najavio je dožupan Jakopović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI