Obdukcija potvrdila: Žena (32) preminula od strujog udara

Policija i djelatnici HEP-a istažuju što je pošlo po zlu
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

18.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12589

Tragedija na pleterničkom području, u mjestu Drenovac dogodila se danas oko 17 sati. Prema prvim informacijama iz požeškog OKC-a, 32-godišnjakinja je preminula od strujnog udara.

Na mjestu događaja doznajemo kako još nije poznat točan uzrok smrti. Prema riječima susjeda, unesrećena S.M. je po povratku s posla napuhala dječji bazen te ga je krenula puniti vodom. Kći ju je našla kako leži na podu ostave pored hidrofora te je pozvala baku koja je počela vrištati. Susjedi su priskočili u pomoć, izvukli su tijelo iz prostorije i ustanovili da joj bilo ne radi. Njezin je suprug zvao hitnu, no nije joj više bilo pomoći.


Foto: Dušan Mirković/PIXSELL


Dodano 19. lipnja


Nakon obdukcije utvrđeno je da je uzrok smrti definitivno strujni udar. Slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, izvijestio nas je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Foto: Dušan Mirković/PIXSELL



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI