Ovako ZRC priprema lipičke bazene za sezonu (foto)

Bazeni u Lipiku
(FOTO: Mario Barać)

09.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 14211

Unatoč visokim temperaturama, stanovnici Lipika, Pakraca i okolice ne mogu vrućinu ugasiti na lipičkim bazenima. Razlog je jednostavan – bazeni još nisu otvoreni, a sudeći prema jučer viđenom nisu ni blizu otvaranja.

Tijekom zadnjih dana u našu redakciju stiglo je dosta upita čitatelja koje zanima kada će se bazeni otvoriti. Iako smo u nekoliko navrata pokušali kontaktirati Jasminku Stričević, direktoricu ZRC-a, nije nam se javila na pozive. Poručila nam je preko djelatnice da će nam na vrijeme javiti informacije o otvaranju bazena. Još je poručila kako su na bazenima u tijeku radovi na otklanjanju većih kvarova.

Zanimali su nas spomenuti radovi pa smo pokušali jučer ući u kompleks bazena. Naišli smo na zaključana vrata. Prema viđenom s druge strane ograde, bazeni su prazni, nisu očišćeni, a između betonskih kocki ima poprilično puno trave.





Istina, vidjeli smo tačke, lopate i metle, ali nema majstora.



- Imam informaciju da su na bazenima u tijeku radovi i priprema za početak kupališne sezone. Koliko znam, bazeni bi trebali biti otvorene između 20. lipnja i 1. srpnja, rekao nam je Antun Haramija, gradonačelnik Lipika.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI