Pleternica dobila pedijatra

Pedijatrijska ambulanta u Pleternici
(FOTO: Vjeran Blašković)

08.06.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11869

Dom zdravlja Požeško-slavonske županije s 50.000 kuna decentraliziranih sredstava opremio je u pleterničkom Domu zdravlja pedijatrijsku ambulantu. Roditelji djece s pleterničkog područja do sada su kod pedijatra morali odlaziti u Požegu.

Pedijatrica Đeminina Zečević počela je u Pleternici raditi već proteklog ponedjeljka te poziva sve roditelje s pleterničkog područja da mogu doći i zdravstveni karton djece prebaciti u ovu, njima sada najbližu ambulantu.

- Radi se o popuni mreže i kvaliteti usluge koju podižemo prema stanovnicima naše županije. Ovoj ambulanti gravitira 846 djece i potrebno je 216 upisane djece kako bi ambulanta proradila u pravom smislu riječi - rekao je ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Darko Puljašić.


Pedijatrijska ambulanta radit će ponedjeljkom i četvrtkom od 13 do 20,30 sati te ostalim danima u tjednu od 7 do 14,30 sati.


Ravnatelj Puljašić kaže kako će uskoro u Požegi biti otvorena i treća pedijatrijska ambulata, predviđena mrežom ambulanata.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI