Biciklisti darovali prikupljeni novac djeci Udruge Mi

Marijan Crnjac s djecom u Udruzi Mi
(FOTO: Vjeran Blašković)

30.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6237

Djeca iz Udruge Mi s radošću su dočekali Marijana Crnjca koji je nedavno s prijateljem Nikolom Banožićem odvezao humanitarni ultramaraton po Slavoniji. Marijan im je simbolično predao ček na iznos od 4.000 kuna koje su skupili od sponzora.

- Od sponzora smo skupili 6.000 kuna, dvije tisuće potrošili smo na troškove puta, a preostali dio donirali Udruzi Mi. Zadovoljan sam učinjenim, odvezli smo cijelu rutu u rekordnom roku - rekao je Marijan Crnjac dodajući kako je cijeli raspis i rutu maraton isplanirao tijekom jedne noći.




Sniježana Marić iz Udruge Mi kaže kako će donirani novac u cijelosti potrošiti na rad s djecom. Prvenstveno na materijal potreban za njihove mnogobrojne kreativne radionice tijekom godine. Kaže kako je svaka donirana kuna udruzi dobrodošla, a  s iznosom kojega su prikupili Marijan i Nikola izuzetno je zadovoljna.


Marijan kaže kako ovo sigurno nije posljednja akcija koju je poduzeo, no nije želio reći ništa o planovima. Rekao je kako se još moraju slegnuti dojmovi ovoga biciklističkog ultramaratona, a onda će početi planirati sljedeću avanturu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI