Združena akcija policije i vatrogastva: Spašavanje sove

Vatrogasac spašava sovu
(FOTO: PU požeško-slavonska)

30.05.2012. | PU požeško-slavonska
Pregleda: 5577

Djelatnik požeškog OKC-a jutros je u dvorištu zgrade PU požeško-slavonske primijetio malu sovu koja je ispala iz gnijezda s vrha stabla. Policajci su započeli akciju spašavanja, ali mala sova ih nije htjela poslušati i vratiti se sama u gnijezdo pa su u pomoć pozvali vatrogasce. Do dolaska vatrogasaca, policijski su je službenici podigli na najbližu granu.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Požega stavili su je u kutiju i pomoću vatrogasnog kamiona i 30-metarskih ljestava vratili je u gnijezdo gdje ju je dočekala druga mala sova. Tijekom cijelog vremena njihova je majka nestrpljivo oblijetala dvorište te se odmah po micanju ljestava uputila u gnijezdo provjeriti svoje potomstvo.







Djelatnici PU požeško-slavonske i vatrogasci JVP Grada Požege i ovime su pokazali dobrodušnost i spremnost za pomoć u svim životnim situacijama, objavila je PU požeško-slavonska. (M.N.)




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI