Združena akcija policije i vatrogastva: Spašavanje sove

Vatrogasac spašava sovu
(FOTO: PU požeško-slavonska)

30.05.2012. | PU požeško-slavonska
Pregleda: 5581

Djelatnik požeškog OKC-a jutros je u dvorištu zgrade PU požeško-slavonske primijetio malu sovu koja je ispala iz gnijezda s vrha stabla. Policajci su započeli akciju spašavanja, ali mala sova ih nije htjela poslušati i vratiti se sama u gnijezdo pa su u pomoć pozvali vatrogasce. Do dolaska vatrogasaca, policijski su je službenici podigli na najbližu granu.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Požega stavili su je u kutiju i pomoću vatrogasnog kamiona i 30-metarskih ljestava vratili je u gnijezdo gdje ju je dočekala druga mala sova. Tijekom cijelog vremena njihova je majka nestrpljivo oblijetala dvorište te se odmah po micanju ljestava uputila u gnijezdo provjeriti svoje potomstvo.







Djelatnici PU požeško-slavonske i vatrogasci JVP Grada Požege i ovime su pokazali dobrodušnost i spremnost za pomoć u svim životnim situacijama, objavila je PU požeško-slavonska. (M.N.)




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI