Arsenal kupuje stadion u Velikoj?

Nogometni stadion u Velikoj
(FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL)

30.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 18564

Zanimljivu informaciju dao nam je načelnik Općine Velika Vlado Boban koji kaže da su u početnoj fazi razgovora s engleskim nogometnim klubom Arsenalom, kojemu je Općina na prodaju ponudila nogometni stadion u Velikoj i neizgrađeni hotel pored bazena.

- Sve je to preliminarnoj fazi i ništa se konkretno još nije dogodilo. U Velikoj su bili hrvatski predstavnici Arsenala već dva puta, pogledali su stadion i hotel i sviđa im se, ali nisu oni ti koji odlučuju.

Razgovori bi se trebali nastaviti krajem lipnja za kada dogovaramo na stadionu u Velikoj nogometni kamp Arsenala za uzrast djece od 6 do 14 godina, kaže nam načelnik Boban dodajući kako potvrdu i konkretan dogovor oko toga još uvijek čekaju.


- Tada bi u Velikoj četiri dana, od 26. do 29. lipnja boravilo 200 polaznika Arsenalove škole nogometa iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Kada bi se u Arsenalu odlučili kupiti stadion i hotel, Velika bi postala regionalni centar Arsenala poput onog u Grčkoj, ističe Boban.


Uspiju li se Veličani do kraja dogovoriti s Arsenalom, u Veliku bi uz djecu došlo i 14 Arsenalovih ljudi iz uprave i nekoliko menadžera.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI