Vranduk: Mopedistica (41) slomila rebra i zaradila tri kazne

Ilustrativna fotografija - policija noću
(FOTO: PIXSELL)

29.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6211

Zbog neprilagođene brzine, 41-godišnja vozačica mopeda Baotian požeške registracije izgubila je nadzor u zavoju i sletjela u putni kanal. Dogodilo se to sinoć oko 23,30 sati u ulici Vranduk. Prilikom slijetanja, mopedistica je udarila u rubni kamen i metalni stup i teško je ozlijeđena. Kako doznajemo, slomljena su joj rebra, ali nije u životnoj opasnosti.

Protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog upravljanja mopedom prije stjecanja prava na upravljanje, neregistriranog i neosiguranog mopeda, nekorištenja zaštitne kacige i neprilagođene brzine, javlja Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Oko 2 sata kasnije, u Industrijskoj je ulici u prometu zatečen 36-godišnji vozač teretnog vozila mercedes Vito osječkih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem kaznenog djela i prekršaja zadržan je u prostoriji policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI