Krenulo asfaltiranje ceste prema Omanovcu

Asfaltiranje ceste prema Omanovcu
(FOTO: Mario Barać)

25.05.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3315

Radnici tvrtke „Cesta Brod“, Nadcestarije Pakrac započeli su danas s asfaltiranjem pakračke ulice Kragujski put koja vodi prema naselju Kraguj i dalje prema planinarskom domu Omanovac.

U sklopu redovnog održavanja Županijska uprava za ceste je u sanaciju lošijih dijelova ove ceste te u presvlačenje kolnika u dužini od jednog kilometra investirala oko 250.000 kuna. Ova inače dosta frekventna prometnica koju zbog odlaska na Omanovac koriste brojni izletnici, sportaši, rekreativci i ostali građani, imat će tako bitno bolje uvjete za vožnju.

Tijekom dana će cestari odraditi sanaciju i presvlačenje 400 metara ceste prema naselju Klisa nedaleko Lipika u što je ŽUC investirao dodatnih 80.000 kuna.


- Ovim radovima otvaramo sezonu uređenja, modernizacije i rekonstrukcije prometnica na području Pakraca i Lipika. Kroz pojačano održavanje ćemo uložiti oko 1,8 milijuna kuna, uskoro kreće modernizacija i rekonstrukcija ceste Donja Obrije – Kapetanovo Polje, kao i obnova tri mosta u Kukunjevcu, najavio je Mijo Jozak, upravitelj ŽUC-a.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI