Lipičke odbojkašice obranile naslov državnih prvakinja

Odbojkašice Dječjeg doma Lipik s odgajateljem
(FOTO: Dječji dom Lipik)

23.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3082

Mladi sportaši iz Dječjeg doma Lipik odigrali su dosad najuspješnije Prvenstvo dječjih domova Hrvatske, održano u Slavonskom Brodu.

U konkurenciji 14 domova iz cijele zemlje, nogometaši Dječjeg doma Lipik osvojili su treće mjesto ili dosad najbolji plasman. U polufinalnoj su utakmici protiv Splita ispali tek nakon izvođenja penala, a u utakmici za treće mjesto Lipičani su bili bolji od ekipe iz Selca. Malonogometnu ekipu Dječjeg doma Lipik čine Nikola Medenjak, Alen Kalanjoš, Anđelko Šimeg, Martin Metljak, Željko Popović, Darko Cindrić i Damir Šlehta, a vodio ih je odgajatelj Milan Ćasić. Tijekom priprema za PH dečki su imali veliku pomoć od mlađih nogometaša Lipika i trenera Marija Milašinovića.

Odbojkaška ekipa djevojaka lipičkog doma obranila je bez izgubljenog seta naslov prvakinja Hrvatske odigravši svoje šesto uzastopno finale, u kojem su u dva seta bile bolje od ekipe iz Slavonskog Broda. Zlatne lipičke odbojkašice: Marija Pavlović, Božica Lukić, Ivana Mraz, Samira Halilović i Helena Šimeg. Trener i voditelj je njihov odgajatelj Ivan Pušćenik. Marija Pavlović je ujedno proglašena najboljom odbojkašicom prvenstva.


Prije samog prvenstva održani su i 14. sportski susreti dječjih domova Slavonije na kojima su djeca lipičkog doma također postigla značajne rezultate. Pobijedili su u košarci, odbojci i trčanju, dok su u ukupnom poretku dečki zauzeli drugo mjesto, a djevojke su četvrtu godinu zaredom pobijedile u ukupnom poretku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI