Preusmjerava se promet zbog prisege u vojarni

Prisega dragovoljnih ročnika
(FOTO: Vjeran Blašković)

11.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7379

Zbog prisege dobrovoljnih ročnika u požeškoj vojarni sutra (subota) se u prijepodnevnim satima očekuje veća gustoća prometa, a posebno na prilazima gradu i u blizini same vojarne.

U vremenu od 9 do 12 sati za promet će biti zatvoren dio županijske ceste od raskrižja Osječka - Ul. hrvatskih branitelja do raskrižja ulica Hrvatskih branitelja, Mlinske i Juraja Križanića. Obilazak je predviđen ulicama Juraja Križanića - Fra Kaje Adžića - Ante Starčevića - Zrinska, javlja Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Iz policije apeliraju na sve sudionike u prometu da povećaju oprez i da se pridržavaju uputa prometne policije. Pozivaju i sve vozače da, ukoliko nemaju prijeke potrebe, ne koriste prometnice u blizini vojarne, a da za zaustavljanje i parkiranje koriste samo mjesta predviđena za tu namjenu, i to ulicama na prilazu središtu grada, stoji u obavijesti iz PU požeško-slavonske.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI