Županijski HDZ podupire Tomislava Karamarka

Izbori u HDZ-u
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3787

Županijski odbor HDZ-a odlučio je za predsjedničkog kandidata na predstojećim unutarstranačkim izborima te stranke podržati Tomislava Karamarka, bivšeg ministra unutarnjih poslova.

- Smatramo da je to čovjek koji može reorganizirati Hrvatsku demokratsku zajednicu, koji je mora demokratizirati i da nam na čelu HDZ-a treba čovjek koji ima snage i mogućnosti okupiti nove ljude oko sebe. Upravo kroz takvo vođenje stranke i čovjeka koji ima drugačiju viziju nadamo se da HDZ mora postići rezultate. Tu svakako mislimo na nove parlamentarne izbore, a do tada se moramo pripremiti i ponovno vratiti HDZ, uz koalicijske partnere, na tron tj. da obnaša vlast u Hrvatskoj - izjavio je predsjednik ŽO HDZ-a Franjo Lucić dodavši kako je takav stav donesen nakon rasprave na konstituirajućoj sjednici županijskog HDZ-a proteklog petka.

Tada je odlučeno i da se Franjo Lucić 20. svibnja, kada će biti održani unutarstranački izbori, kandidira u predsjedništvo stranke, a gradonačelnik Pakraca Davor Huška za člana središnjeg odbora.


Na sjednici su izabrana i četiri potpredsjednika županijskog HDZ-a: Ante Šolić, Vlado Boban, Antonija Jozić i Vinko Kasana.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI