Mladić s 2,2 promila izazvao prometnu nesreću

Ilustracija: Stop! Policija
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

05.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4058

Policijska uprava požeško-slavonska je zabilježila dvije prometne nesreće i dva narušavanja javnog reda i mira tijekom jučerašnjeg (petak) dana i sinoć.

Na raskrižju u Blackom kod Pleternice, jučer oko 18 sati došlo je do sudara dvaju automobila. Nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je počinjena materijalna šteta. Nesreću je izazvao 21-godišnji mladić koji je vozio pod utjecajem alkohola (2,2 promila). Nakon nesreće, na tom je mjestu 47-godišnjak, koji je odbio alkotest, vikao te zaradio optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

U ulici Kamenita vrata u Požegi, jučer oko 10 sati došlo je do udara osobnog automobila u parkirano vozilo, pri čemu je počinjena materijalna šteta. 79-godišnji počinitelj je napustio mjesto nesreće, ali je ubrzo uhvaćen.


Sinoć oko 2,30 sati iza ponoći 21-godišnji mladić je vikao te razbio staklo jednog izloga u Cirakijevoj ulici u Požegi. Izmjereno mu je 2,8 promila alkohola u krvi te je zadržan u policiji do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog, doznajemo u požeškom OKC-u.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI