Marijan i Nikola dobili sponzorske bicikle

Preuzimanje sponzorskih bicikala
(FOTO: Vjeran Blašković)

05.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5702

- Mislim da je ovako dugačak biciklistički maraton u Hrvatskoj odvezlo možda dvoje, troje ljudi. Za konačni uspjeh je važan trening, a opsežne pripreme traju već mjesec i pol dana. Prevezli smo više od 2.000 kilometara, kaže Marijan Crnjac, polovica biciklističkog dua koji će 26. svibnja tijekom 24 sata obići Slavoniju kako bi prikupili novac za Udrugu Mi. Ukupno će preći 500 kilometara.

Na današnjoj Allesovoj biciklijadi uručeni su im sponzorski bicikli marke Felt, koji bi, prema Marijanovim riječima, trebali omogućiti da ultramaraton prođe u najboljem redu.

Voditeljica marketinga tvrtke Matis Adrida d.o.o. Petra Martinez Kos kaže da su dva ustupljena bicikla prilagođena za Marijana i Nikolu prema njihovoj težini, visini te prilagođeni potrebama za avanturu koja ih očekuje. Dečki će nakon maratona bicikle vratiti ili povoljno otkupiti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI