Pakračani osvojili dvije zlatne medalje

30.04.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5266

Osim što su se iskazali u organizacijskom dijelu FITA Star streličarskog turnira koji je proteklog vikenda održan u Pakracu, natjecatelji Streličarskog kluba „Kuna“ iz Pakraca ostvarili su i odlične rezultate te su natjecanje završili s dva zlatna odličja.

Damir Marošević je osvojio 1. mjesto u kategoriji „goli luk“ s rezultatom od 592 kruga. U ovoj kategoriji su se natjecala 3 takmičara, a srebro je osvojio još jedan Pakračanin Zoran Petrović (573).

Zlatnu medalju je osvojio i Josip Vončina (571) u konkurenciji 3 veterana u „golom luku“.


Na ovom vrlo jakom turniru koji jedan od pet turnira u Hrvatskoj na kojima se boduje po standardima Svjetske streličarske organizacije, nastupila su 72 natjecatelja iz 22 kluba iz Hrvatske i Slovenije, a natjecanje je bilo podijeljeno u 25 starosnih i spolnih kategorija. Od Pakračana su nastupili još Danijel Marošević koji je pucao u najbrojnijoj kategoriji seniora u „zakrivljenom luku“, a u konkurenciji 12 natjecatelja, završio je na 8. poziciji. Darko Tomašić je pakrački turnir završio na 5. mjestu u konkurenciji 6 seniora koji su gađali „tradicionalnim lukom“.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI