Županijski kup: Slavija izbacila Hajduk u Pakracu

17.04.2012. | Mario Barać
Pregleda: 7782

Pleternička Slavija prvi je finalist Županijskog nogometnog kupa, a danas je na Gradskom stadionu u Pakracu rezultatom 0:2 (0:0) savladala domaći Hajduk.

Pakračani su trećeligašu iz Pleternice pružili častan otpor, posebno u prvom poluvremenu u kojem gosti nisu iskoristili dvije, a domaćini jednu izglednu priliku za gol. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 57. minuti kada je isključen Stipo Matijašević, vratar Hajduka koji je, kao posljednji obrambeni igrač, nepropisno zaustavio gostujućeg napadača. Na vratima ga je zamijenio Ivica Vidović koji je loše intervenirao nakon slobodnog udarca kojeg je izveo Valentino Podobnik i Slavija je povela.

Zanimljivo, „Hajduk“ je „proigrao“ s igračem manje, postali su opasniji po gol Pleterničana, a u 74. minuti je Ivan Petković, vratar Slavije u kaznenom prostoru srušio Karla Bobeka, no Petković se odmah potom iskupio i obranio slab udarac Gorana Barišića.


To je „ispuhalo“ Hajdukovce što je 4 minute kasnije iskoristio Josip Budimir i postavio gol za konačnih 0:2.


FOTO Pogledajte fotogaleriju.

Druga polufinalna utakmica Županijskog kupa igrat će se sljedeće srijede na požeškom stadionu, gdje će ŠNK Slavonija dočekati velički Papuk.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI