Britanac zaprosio ženu koja ga je izbola nožem

Ilustracija - sudnica
(FOTO: Wikimedia Commons)

08.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2444

Britanac Gregory Todd (48) je u sudnicu donio dijamantni prsten i zaprosio svoju djevojku koja ga je prije četiri mjeseca skoro ubila, piše britanski list Telegraph.

32-godišnja Tiffany Baillie, Gregoryjeva ljubavnica koja je s njim živjela izbola je svoga partnera nožem na spavanju. Sada je zbog toga na sudu i prijeti joj zatvorska kazna od 9 do 15 godina. Todd je u znak oprosta kupio zaručnički prsten te ju je odlučio zaprositi. S obzirom da ona ima zabranu prilaska njemu i da se u sudnici nalaze na suprotnim krajevima prostorije, sve što je on mogao učiniti je bilo pokazati joj vjenčani prsten i čekati dopuštenje da ona bude puštena iz pritvora.

Tiffany je priznala da ga je izbola nožem te se rasplakala ugledavši Todda s prstenom u podignutoj ruci. Međutim, nije dala naslutiti što će odgovoriti pa je on ostao u neizvjesnosti.


Ona još nije objasnila zašto je izbola svoga partnera na spavanju, ali pretpostavlja se da je tomu razlog nedavni gubitak njihovog tek rođenog sina, koji je umro od teške bolesti. Nedugo prije toga, Tiffany je preživjela i spontani pobačaj.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI