Prikolica se prevrnula, ispao muškarac i teško se ozlijedio

Traktor - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

05.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4043

Dvije su osobe ozlijeđene u jučerašnjim nesrećama koje su se dogodile u Pakracu i Trenkovu kod Velike.

52-godišnji vozač traktora s prikolicom izlazio je ujutro iz dvorišta u Ulici Matije Gupca u Pakracu. Kretao se unazad te je u jednom trenutku kotač prikolice nagazio na panj, ona se prevrnula i iz nje je ispao alkoholizirani 49-godišnjak (1,49 promila). Tom je prilikom 49-godišnjak teško ozlijeđen, a protiv 52-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, javljaju iz PU požeško-slavonske.

Slijetanje u Trenkovu


28-godišnji vozač VW golfa požeških registracijskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine poslijepodne u Mirogojskoj ulici u Trenkovu izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Automobil je udario u most kolnog ulaza obiteljske kuće, pa u stup javne rasvjete i na kraju se prevrnuo na krov. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Požega: Bijeg s mjesta prometne nesreće

63-godišnji vozač opela slatinskih registracija je jučer ujutro uslijed nepropisne vožnje unazad s kolnika na parkiralište u Ulici Republike Hrvatske u Požegi oštetio parkirani osobni automobil marke Peugeot požeških registracija u vlasništvu 25-godišnjaka. Počinitelj je napustio mjesto događaja, ali su ga policijski službenici pronašli te protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI