Herojska pobjeda: Požega razvalila vodeću Slatinu

31.03.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 6351

Rukometaši Rukometnog kluba Požega danas su ostvarili pobjedu na domaćem terenu gdje su svladali trenutno prvoplasiranu Slatinu rezultatom 33:22.

Požežani su u utakmicu ušli maksimalno i od prve minute su pokazali kako računaju samo na pobjedu. Krenulo je odlično, u prvih 7 minuta imaju rezultat 4:0, a vratar Goran Bubalo najvio je odličnu večer obranivši u tom periodu tri sedmerca za redom. Gosti svoj prvi pogodak zabijaju u 8. minuti te nakon toga ponovno imaju 5 minuta bez gola jer im požeška obrana nije dopustila dolazak do gola. Do poluvremena se nastavlja žestoki ritam domaće ekipe koji gosti nisu mogli pratiti te na semaforu stoji 17:9 na kraju prvog poluvremena. Ništa manje angažirani domaćini nisu ušli ni u drugom dijelu, obrana čvrsta, a napad odlično funkcionira.

Potvrdu odlične igre pokazuje i činjenica da gosti nisu došli na manje od četiri pogotka zaostatka, a u nekoliko navrata su imali i trinaest. Na kraju trener Požege Dario Anić zadnjih 10 minuta uvodi mlađe igrače i možda bi razlika bila i veća da je ostala početna ekipa na terenu te tako krajnji rezultat stoji 33:22.


Gostujući trener Vladimir Borbaš nije htio komentirati utakmicu, no dobili smo izjavu službenog predstavnike RK Slatine Davora Butorca.


- Mi smo ovdje došli oslabljeni za 2-3 igrača, no ipak su domaćini zasluženo i korektno došli do pobjede i čestitam im na tome - izjavio je Butorac.

- Igrali smo odlično i u jednom i u drugom smjeru i naše maksimalno zalaganje i požrtvovnost  doveli su nas do ove visoke pobjede - izjavio je trener Požege Dario Anić nakon utakmice.

Anić je pohvalio golmana Gorana Bubala te igrače Ivana Antunovića, Ivana Balenovića i Filipa Galića. Najbolji strijelci u redovima Požege bili su, već navedeni, Ivan Antunović s 10, Ivan Balenović s 8 te Marko Anutnović sa 7 pogodaka. Kod Slatine najefikasniji su bili Matej Medved i Momčilo Filipović svaki sa po 5 pogodaka.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.

Požega nakon ovoga ima tri uzastopna gostovanja te zadnje kolo u Grabriku dočekuju posljednje plasirani RK Boso iz Ivankova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI