Desetak paraglajdera u subotu leti iznad Požege

Paraglajderi - ilustrativna fotografija
(FOTO: Wikimedia Commons)

23.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2225

Letački klub Bumbar organizira natjecanje u paraglajdingu Parapožega 2012. Prema riječima organizatora Zoltana Bartakyja, na natjecanju će sudjelovati desetak paraglajdera iz Hrvatske i Slovenije.

- Start je u subotu u 15,30 sati iza prenoćišta Zlatni lug u Donjim Emovcima nadomak Požege. Natjecatelji će se morati spustiti što točnije na dvije označene točke u gradu, jedna je u Babinom viru, a druga je bike park. Oko 18 sati će biti proglašeni pobjednici - rekao je Zoltan Bartaky, predsjednik LK Bumbar.

Bartaky je ujedno jedini Požežanin koji će sudjelovati u ovom natjecanju motornim paraglajderima.


Ovog vikenda igra se 19. kolo 1. i 2. županijske nogometne lige. U 1. ŽNL najjače četiri momčadi ne bi trebale imati većih problema. Pakrački Hajduk dočekuje Dinamo iz Rajsavca, Kaptol gostuje u Jakšiću, Slavonija će na domaćem terenu igrati protiv mihaljevačke Croatije, a Papuk gostuje kod posljednjeg na ljestvici Kutjeva. Međutim, ostale bi utakmice mogle biti vrlo neizvjesne. Požega gostuje u Pavlovcima kod Mladosti koja je prošlog vikenda kod kuće glatko svladala Papuk, BSK dočekuje Vidovčane u derbiju začelja, Tim osvježenje igra s Eminovcima, a Kamen dočekuje Sulkovce.


Odbojkaši OK Sokol igrat će u Grabriku u subotu u 20 sati protiv Valpovke.

U nedjelju će se u dvorani Grabrik održati Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom, u organizaciji GSD Požega 1871. Početak je u 10, a proglašenje pobjednika u 16,30 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI