Dan grada Pakraca: Dodijeljene nagrade i priznanja

Nagradu japanskom veleposlaniku uručio je gradonačelnik Davor Huška
(FOTO: Pakrački list)

17.03.2012. | Mario Barać
Pregleda: 2822

"Nova Vlada Republike Hrvatske znat će prepoznati vaša nastojanja da razvijate i revitalizirate gospodarstvo ovog kraja, a posebno će znati prepoznati i cijeniti vaše ogromne zasluge u Domovinskom ratu o čemu se u medijima vrlo malo priča" - rekla je Nada Čavlović Smiljanec, pomoćnica ministra financija i direktorica Porezne uprave, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pakraca koja je održana danas u povodu obilježavanja Dana Grada.

Istaknula je i kako je ponosna što je od 1986. do 2001. živjela upravo u Pakracu.

Na svečanoj sjednici uručena su gradske priznanja zaslužnim ustanovama i pojedincima. Zlatnom plaketom „Grb Grada Pakraca“ nagrađen je Hrvatski centar za razminiravanje iz Siska, za područje obrane i sigurnosti. Za područje donatorstva nagradu je u ime Veleposlanstvu Japana primio veleposlanik Masaru Tsuji kojem je ovo bio prvi službeni posjet u RH.


Za područje kulture nagradu je dobio Duško Kliček dok su Marija Puškarić i Damir Colosetti nagrađeni „Pečatom Grada Pakraca“ za sveukupan doprinos u duhovnom i materijalnom razvoju grada.


Na sjednici je potpisan i sporazum o bratimljenju Grada Pakraca i Općine Dobretići iz Bosne i Hercegovine. Načelnik općine Marko Dražetić istaknuo je da na području Pakraca danas živi više iseljenika iz Dobretića, nego što ih trenutno živi u toj općini.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI