Pakrački streličari dvoranski prvaci Hrvatske

Streličari Kune: Josip Vončina, Damir Marošević, Tomislav Nemet i Zoran Petrović
(FOTO: Mario Barać)

07.03.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3516

Seniorska ekipa Streličarskog kluba „Kuna“ iz Pakraca u kojoj su nastupili Damir Marošević, Zoran Petrović i Josip Vončina osvojila je naslov državnih dvoranskih prvaka u streličarstvu u kategoriji „goli luk“ (BB) na prvenstvu Hrvatske održanom u Varaždinu.

Pakrački streličari su u konkurenciji 10 ekipa iz cijele zemlje na jednom od pet ranije održanih dvoranskih turnira jedini otpucali ekipnu normu, pa u Varaždinu i nisu imali konkurenciju. Ekipnom zlatu streličari Kune su pridodali još dvije pojedinačne medalje. Marošević je poražen u finalu i osvojio je srebro, dok je Petrović slavio u raspucavanju za 3. mjesto i brončanu medalju. Vončina je u konkurenciji 12 pojedinaca natjecanje završio na 7. mjestu.

Tomislavu Nemetu zlato i novi rekord


Veliki uspjeh na ovom natjecanju ostvario je i najstariji natjecatelje Kune Tomislav Nemet koji je u konkurenciji 8 seniora koji su se natjecali u kategoriji „tradicionalni luk“ bio daleko najuspješniji i osvojio zlatnu medalju i pojedinačni naslov prvaka države. Nemet je otpucao 557 krugova što je i novi dvoranski rekord, a stari je rekord popravio za 17 krugova.


U Varaždinu je nastupio i Danijel Marošević koji je u najbrojnijoj seniorskoj kategoriji „složeni luk“ u kojoj se natjecao 21 streličar, završio na 6. mjestu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI