Rock filmovi i blues tek za nekolicinu sladokusaca

Zagrebački kantautor Bebe Na Vole
(FOTO: Mario Nakić)

26.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 1500

Petu godinu zaredom u požeškom je Gradskom kazalištu održana repriza vinkovačkog DORF-a, festivala dokumentarnog rock-filma. I ove godine prikazan je izbor filmova s prošlogodišnjeg festivala u Vinkovcima.

Prikazani su filmovi: "Ako nikoj ne sviri" (Makedonija), "Noise slawonische Kunst" (Hrvatska), "Kuzle" (Slovenija) i "6ft Hick" (Australija). Nakon toga nastupio je hrvatski blues kantautor "Bebe Na Vole". Odaziv publike nije bio baš sjajan, došlo je svega tridesetak ljudi, no požeški promotor Branko Štivić je zadovoljan.

- Uspjeh je to što smo uspjeli održati ovaj festival petu godinu u nizu, prikazani su kvalitetni filmovi, nagrađeni u Vinkovcima i po zajedničkom izboru mene i organizatora DORF-a Tonija Šarića. Očekivao sam više ljudi u publici, no takva je situacija danas u cijeloj Hrvatskoj, ne samo kod nas u Požegi - rekao je Štivić za 034portal.


Za kantautora i izvođača "Bebe Na Vole", Štivić kaže da on ima osebujan način izvedbe.


- On je jedan od mladih hrvatskih blues skladatelja i izvođača, ta je scena kod nas u zadnje vrijeme oživjela i drago mi je da se predstavio požeškoj publici - dodaje Štivić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI