Najveći interes publike privlače vježbe protiv stresa

Barica Urh i Magdalena Živković
(FOTO: Mario Nakić)

22.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6834

Društvo psihologa Požeško-slavonske županije obilježava 5. Tjedan psihologije organizacijom niza predavanja, radionica i izložbi.

Na kraju jučerašnjeg predavanja o neurolingvističkom programiranju 20-ak sudionika je komentiralo kao edukativno, poticajno i relaksirajuće.

Iza naziva NLP prepoznaju priču o strukturi ljudskog iskustva, o tome kako stvaramo svoj doživljaj svijeta. N-euro, primanje i procesiranje informacija u mozgu, L-ingvističko, razumijevanje i korištenje jezika i P-rogramiranje, prepoznavanje , mijenjanje i učenje obrazaca koji čine strukturu našeg iskustva.


Putem vježbi i razgovora  sve to je prevodivo u stvaran život i otvara nove mogućnosti za osobni rast:  kako nas uvjerenja oblikuju – ograničavaju ili osnažuju, kako postavljamo ciljeve, kako učimo, upravljamo emocijama, lakše razumijemo druge, uspostavljamo kontakt, donosimo odluke, razvijamo strategije, objasnile su predavačice Barica Urh i Magdalena Živković.


Tjedan psihologije nastavljen je današnjim predavanjem na temu kako očuvati mentalno zdravlje na poslu. Predavanje je održano u prostoriji HGK, a prisustvovali su i neki gospodarstvenici.

- Problemi u komunikaciji sve su češći. Izbjeći se mogu samo dobrim komunikacijskim vještinama voditelja posla i članova tima - rekla je predavačica Barica Urh, inače vlasnica Agencije za psihologijske usluge Mozaik.

Najveći interes publike pokazan je za sutrašnju radionicu o stresu i vježbama protiv stresa. Radionica će se ponoviti i u ponedjeljak, no i taj je termin već popunjen, kazala nam je predsjednica Društva psihologa Magdalena Živković.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI